Trygghet er det viktigste for forbrukere. Slitesterk vernesko med god pusteegenskap og med god komfort hele dagen

Post image
En vernesko sin primære oppgave er selvsagt å beskytte føttene. I tillegg skal en vernesko ha sklisikker såle, være vanntett og ha høy slitestyrke, slik at den beskytter foten over lengre tid. I tillegg til at våre vernesko skal gi brukerne en trygg hverdag, er Wenaas også ???????svært opptatt av at vernesko har god passform og er behagelige på foten i 8-10 timer hver dag – med en temperatur på rundt 28-32 grader.

Annonsørinnhold
Kravene til vernesko innenfor de forskjellige bransjene er like sammensatte som de forskjellige egenskapene en vernesko må ha. Vernesko må dempe for støt, sikre et godt grep på underlaget, gi god stabilitet og støtte for resten av kroppen, og ikke minst beskytte mot de ytre risikofaktorene som gjør riktige vernesko påkrevet.

Det er også viktig at skoene beholder alle sine viktige egenskaper over tid – når de utsettes for langvarig og tøff bruk. Som leverandør av vernesko er vi i jevnlig i kontakt både med kunder, HMS-ansatte og de som bruker våre vernesko daglig.

Vår nyeste satsning på vernesko-fronten, Berserk, inneholder ny teknologi og materialer i ypperste klasse. I serien finner du modeller med TECH2o membran, PunctureBlock spikerbeskyttelse og ReBound støtdempende- og avlastningssystem.  

Vi sørger for at arbeidstakerne kan føle seg trygge på jobben, ved å bruke vernetøy og arbeidsklær som beskytter dem når de går ut på jobb og kan komme hjem i god behold uten skader på jobb.

Nedenfor finner du mer informasjon relatert til vår nettside:
 1. Arbeidsbukse | Wenaas Workwear - Hjem
 2. Arbeidshansker | Wenaas Workwear
 3. Arbeidsklær | Wenaas Workwear AS - Hjem
 4. Arbeidsklær | Wenaas Workwear AS - Hjem
 5. Arbeidssko - Hjem
 6. Flammehemmende arbeidsklær | Wenaas Workwear AS
 7. Hørselvern | Wenaas Workwear - Hjem
 8. Kjeledress Vinter | Wenaas - Hjem
 9. Synlighetsbekledning | Wenaas Workwear AS - Hjem
 10. Uniform og kundetilpasset design | Wenaas Workwear
 11. Vernebriller og øyevern | Wenaas Workwear
 12. Vernehjelm | Wenaas Workwear

Når du besøker denne nettsiden, kan nettleseren din lagre informasjonskapsler (cookies). Noen brukes til statistikk, og andre er lagt inn av tredjeparttjenester. Ved å klikke 'Godta alle' aksepterer du bruk av cookies.